Serveringspersonal

SPA-terapeut & Massör

Badhotellet växer och vi söker nu flera terapeuter som kan ansluta sig till vårt härliga SPA-team!

I rollen som SPA- och/eller massage-terapeut kommer du att ingå i vårt team som sätter guldkant på våra gästers tillvaro i SPA! Du blir en del av ett familjärt hotell med god ekonomi som sätter gästen i absoluta fokus. Arbetet kräver att du vill och kan leverera service i världsklass. Vårt team brinner verkligen för service!

Vi är ett SPA-hotell som arbetar med produkter från Maria Åkerberg samt vårt eget märke Kurên. Vår behandlingsmeny består av SPA- & massagebehandlingar som vi format och tagit fram just för våra gäster.

Vem är du?

Vi söker dig som är glad och positiv med servicekänsla i ryggraden som därmed ser till att överträffa gästernas förväntningar. Viktigt att du känner dig trygg i din roll som terapeut. Du är utbildad SPA-terapeut, certifierad massör och/eller hudterapeut. Men det viktigaste är att Du vill vara med att skapa minnesvärda gästupplevelser hos oss på Badhotellet genom hög service och kvalité i vårt arbete.  Vänta inte med att söka denna attraktiva tjänst, vi ser fram emot att höra från dig!

Även konsultande terapeuter är välkomna med sin ansökning.

Mejla din ansökan till

ida@badhotellet.com

Hotellstädare

Vi söker Dig som är serviceminded, noggrann och självgående. Vidare har du lätt för att ta eget ansvar samt har en positiv inställning och attityd som du delar med dig av till både gäster samt till dina medarbetare. Ordning och reda är ledord i hela avdelningens arbete.

Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande arbete men vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper.

Erfarenhet av städning är meriterande, men vi kommer lära upp Dig som söker. Det viktiga är att du är arbetsvillig och passar in med dina framtida kollegor.

Tjänsten är initialt extra vid behov med arbete både helg- och vardagar.

Välkommen med din ansökan!

stefan@badhotellet.com

Vi söker löpande efter härliga medarbetare till vårt team på Badhotellet. Välkommen med din spontanansökan!

Kök

Therese ( therese@badhotellet.com)

Servering och Bar

(restaurangchef@badhotellet.com)

SPA och Reception

Ida (ida@badhotellet.com)

Städ

Stefan (stefan@badhotellet.com)

Övrigt

Stefan (stefan@badhotellet.com)