Jobba hos oss

Restaurangchef


Om Badhotellet

Badhotellet i Tranås är ett av Sveriges äldsta Spahotell och har varit en plats för möten i över 100 år. Vi är en destination för välbefinnande och möten och har idag 102 hotellrum, moderna konferenslokaler, komplett SPA med upplevelser för alla sinnen samt en modern matsal som går under namnet Axels Matsalar. Tack vare våra unika miljöer kan vi erbjuda den perfekta mötesplatsen för våra konferensgäster men även avkopplande Spapaket till våra härliga spagäster. Många affärsresenärer söker sig också till vårt hotell och vi kan idag erbjuda stadens bästa logiupplevelse.

Vi nu söker en ny stjärna till Axels Matsalar som vill ta våra gästers upplevelse till en ny nivå.

 

Om tjänsten

Som restaurangchef är du ytterst ansvarig för verksamheten i vår matsal. Du har ett resultat- och personalansvar. Det ekonomiska ansvaret för tjänsten innebär att du kan bemanna avdelningen kostnadseffektivt, sätta rätt priser på våra produkter och kontinuerligt arbeta för merförsäljning.

Som restaurangchef är det även ditt yttersta ansvar att totalupplevelsen av dryck och service håller hög nivå. Tillsammans med vår köksmästare arbetar du för en ständig utveckling med stort fokus på gästens serviceupplevelse i vårt restaurangkoncept Axels Matsalar.

 

Vem är du?

Vi ser att du har en passion för mat & dryck och brinner för att ge gäster bästa tänkbara service. Du är en synlig ledare som coachar och skapar arbetsglädje och engagemang i ditt team.

Du har arbetat flera år inom restaurangbranschen, gärna på olika typer av hotell eller liknande Du har en mycket god förmåga att bygga långsiktiga relationer och är lyhörd gentemot både gäster och medarbetare.

Sommelierutbildning är meriterande men inte ett krav. Störst fokus vid denna rekrytering läggs på dina ledaregenskaper och att du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. I rollen som restaurangchef måste du vara kommunikativ samt strukturerad med en förmåga att ha ett helikopterperspektiv över verksamheten.

 

Tillträde för tjänsten enligt överenskommelse.

Ansökan och frågor skickas via mail till Christopher på hamilton@badhotellet.com

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


SPA-terapeut & Massör

Badhotellet växer och vi söker nu flera terapeuter omgående som kan ansluta sig till vårt härliga SPA-team!

I rollen som SPA- och/eller massage-terapeut kommer du att ingå i vårt team som sätter guldkant på våra gästers tillvaro i SPA! Du blir en del av ett familjärt hotell med god ekonomi som sätter gästen i absoluta fokus. Arbetet kräver att du vill och kan leverera service i världsklass. Vårt team brinner verkligen för service!

Vi är ett SPA-hotell som arbetar med produkter från Maria Åkerberg samt vårt eget märke Kurên. Vår behandlingsmeny består av SPA- & massagebehandlingar som vi format och tagit fram just för våra gäster.

Vem är du?

Vi söker dig som är glad och positiv med servicekänsla i ryggraden som därmed ser till att överträffa gästernas förväntningar. Viktigt att du känner dig trygg i din roll som terapeut. Du är utbildad SPA-terapeut, certifierad massör och/eller hudterapeut. Men det viktigaste är att Du vill vara med att skapa minnesvärda gästupplevelser hos oss på Badhotellet genom hög service och kvalité i vårt arbete.  Vänta inte med att söka denna attraktiva tjänst, vi ser fram emot att höra från dig!

Även konsultande terapeuter är välkomna med sin ansökning.

Mejla din ansökan till

Hotellstädare

Badhotellet växer och vi söker nu positiva servicemedarbetare till vår städ-avdelning snarast möjligt.

Vi söker Dig som är serviceminded, noggrann och självgående. Vidare har du lätt för att ta eget ansvar samt har en positiv inställning och attityd som du delar med dig av till både gäster samt till dina medarbetare. Ordning och reda är ledord i hela avdelningens arbete.

Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande arbete men vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper.

Erfarenhet av städning är meriterande, men vi kommer lära upp Dig som söker. Det viktiga är att du är arbetsvillig och passar in med dina framtida kollegor.

Tjänsten är initialt extra vid behov med arbete både helg- och vardagar.

Välkommen med din ansökan!

Christopher Hamilton
VD

 

Vi söker löpande efter härliga medarbetare till vårt team på Badhotellet.

 

  • Kök

Jens ( jens@badhotellet.com)

  • Servering och Bar

Joakim (joakim@badhotellet.com)

  • SPA och Reception

Beatrice (beatrice@badhotellet.com)

  • Städ

Anette (anette@badhotellet.com)

  • Övrigt

Christopher (hamilton@badhotellet.com)

Dela: