Jobba hos oss

SPA-terapeut & Massör

Badhotellet växer och vi söker nu flera terapeuter omgående som kan ansluta sig till vårt härliga SPA-team!

I rollen som SPA- och/eller massage-terapeut kommer du att ingå i vårt team som sätter guldkant på våra gästers tillvaro i SPA! Du blir en del av ett familjärt hotell med god ekonomi som sätter gästen i absoluta fokus. Arbetet kräver att du vill och kan leverera service i världsklass. Vårt team brinner verkligen för service!

Vi är ett SPA-hotell som arbetar med produkter från Maria Åkerberg samt vårt eget märke Kurên. Vår behandlingsmeny består av SPA- & massagebehandlingar som vi format och tagit fram just för våra gäster.

Vem är du?

Vi söker dig som är glad och positiv med servicekänsla i ryggraden som därmed ser till att överträffa gästernas förväntningar. Viktigt att du känner dig trygg i din roll som terapeut. Du är utbildad SPA-terapeut, certifierad massör och/eller hudterapeut. Men det viktigaste är att Du vill vara med att skapa minnesvärda gästupplevelser hos oss på Badhotellet genom hög service och kvalité i vårt arbete.  Vänta inte med att söka denna attraktiva tjänst, vi ser fram emot att höra från dig!

Även konsultande terapeuter är välkomna med sin ansökning.

Mejla din ansökan till

 


Hovmästare

Har du arbetat i servering eller bar i några år och är nu redo för att ta nästa steg i karriären? Då kan Badhotellet vara din nästa arbetsplats. Hos oss finner du en stark laganda där vi hjälps åt och tar hand om varandra.

Denna tjänst är ombytlig och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att leda driften för det passet du arbetar. Du är skicklig i att coacha och att fördela arbetsuppgifter i restaurangen och håller ett högt tempo och servicenivå. Arbetstiderna varierar beroende på bokningsläget där du och restaurangchefen fördelar passen mellan er.

Vi tror att Du vill vara med att skapa minnesvärda gästupplevelser hos oss på Badhotellet genom hög service och kvalité i vårt arbete. Ett stort intresse för mat och dryck är därför starkt meriterande samtidigt som det är viktigt att du alltid kan bjuda på dig själv med ett leende.

Vänta inte med att söka denna attraktiva tjänst, vi ser fram emot att höra från dig!

Mejla din ansökan till

Hotellstädare

Badhotellet växer och vi söker nu positiva servicemedarbetare till vår städ-avdelning snarast möjligt.

Vi söker Dig som är serviceminded, noggrann och självgående. Vidare har du lätt för att ta eget ansvar samt har en positiv inställning och attityd som du delar med dig av till både gäster samt till dina medarbetare. Ordning och reda är ledord i hela avdelningens arbete.

Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande arbete men vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper.

Erfarenhet av städning är meriterande, men vi kommer lära upp Dig som söker. Det viktiga är att du är arbetsvillig och passar in med dina framtida kollegor.

Tjänsten är initialt extra vid behov med arbete både helg- och vardagar.

Välkommen med din ansökan!

Christopher Hamilton
VD

 

Vi söker löpande efter härliga medarbetare till vårt team på Badhotellet.

 

  • Kök

Jens ( jens@badhotellet.com)

  • Servering och Bar

Joakim (joakim@badhotellet.com)

  • SPA och Reception

Beatrice (beatrice@badhotellet.com)

  • Städ

Anette (anette@badhotellet.com)

  • Övrigt

Christopher (hamilton@badhotellet.com)

Dela: