Träning och Yoga

Träning, motion & hälsa


Träning är en av de 4 hörnstenarna på SPA, tillsammans med hälsosam mat, god ansikts- och kroppsvård samt mental balans skapar de en grund för en hälsosam livsstil. På Badhotellet har vi tagit tillvara på varje del av dessa hörnstenar och i vårt helrenoverade gym hittar du maskiner från Technogym för muskelträning och kondition, hantlar, pilatesbollar och vibrationsplatta. Vi erbjuder även olika träningspass i form av yoga och pilates.

 

Träningspass Yoga

Måndagar: 18.30 Yoga Flow BT

Tisdagar: 10.00 Yoga Easy BT

Onsdagar: 18.30 YinYoga BT

Torsdagar: 18.30 Yoga Flow BT

Lördagar: 09.00 YinYoga SS/BT

Söndagar: 08.30 Pilates MH

​​BT= Britta Thurfjell, SS = Susanne Skårstedt, MH = Malin Hansson

​Bokningen stänger 30 min innan passet börjar.

Välkomna!

För aktuellt schema se:

https://www.bokadirekt.se/places/wellness-p%C3%A5-badhotellet-16531

Gratis för boende gäster.     
Önskar man medverka vid enstaka pass betalar man 120 kr/gång.
Obs! begränsat antal platser.

För anmälan kontakta vår reception på info@badhotellet.com eller ring 0140-462 00
eller BOKA HÄR
Vi erbjuder alltid verktyg/propps som bolster, filtar, block och mattor för att skapa en yogaträning som är mer anpassad till den enskilda individen.

 

passbeskrivning


Yoga Flow/Vinyasa 90 min/60 min

 

Yoga Flow/Vinyasa- är en elementär och ganska fysisk yoga som passar nästan alla! En utvecklad anpassad yogaform till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Klassen är uppbyggd på ett flöde med klassiska vinyasas som sol- och månhälsningar samt att vi jobbar med olika teman som kan vara fokus på höfterna, chakrasystemet mm.

Yogan fokuserar på andning, stretch och styrka samt minska stressen i kroppen och sinnet.

 

Hatha yoga

En dynamisk yogaklass där vi rör oss långsamt och inkännande genom olika yogapositioner som både öppnar och stärker kroppen. Med fokus på andetagen och den inre upplevelsen får du möjlighet att utforska din egen rörelse, din egen rytm. Vi växlar mellan stillsamma, meditativa rörelser och sekvenser som utmanar fokus och styrka, och det finns alltid utrymme att anpassa yogan efter våra egna förutsättningar.

 

YinYoga 90 min/60 min

 

Klassen är en lugn, återhämtande och meditativ yoga, där du får slappna av muskulärt. Effekten är att du kommer åt och stimulerar din bindväv på djupet och muskelfascia och du kommer att utveckla en djupare kontakt med dig själv.  Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som man jobbar med. Man utför alla övningar på golvet och man håller varje position mellan tre till fem minuter, med musklerna avslappnade och med medveten andning för att fokusera kropp och sinne på vad som händer.

 

Gym


För våra boende gäster är gymmet fritt att använda och det är öppet alla dagar mellan 06.30-22.00.

 

Öppettider för dig med gymkort

Måndag-torsdag            06.30-22.00
Fredag                               06.30-14.00
Söndag                               14.00-22.00

Dela: