Padel i Tranås

Varmt välkomna till Sveriges nya padel-mecka: Tranås!

Just nu byggs det för fullt och Tranås ser ut att stoltsera med inte mindre än fem inomhus- och sex utomhusbanor på inte mindre än fyra olika anläggningar inför sommaren 2021, alla på kort avstånd från Badhotellet. Om inte det var galet nog byggs det en till inomhus- och flera till utomhushallar som skall stå färdiga till 2022!

I samarbete med Crane Padel, Tranås första och just nu enda inomhushall för padel, kan vi på Badhotellet varmt rekommendera privatlektioner tillsammans med Patrick Bäck. Patrick är utbildad tennistränare och har lång bakgrund inom tennisen, både som duktig aktiv spelare och som tränare för barn, ungdomar och vuxna. Patrick började spela padel 2016 och har sedan dess varit en hängiven spelare och förespråkare för sporten. Patrick är också certifierade padeltränare, med utbildning hos Daniel Dios (RPP), tidigare kapten för det svenska padellandslaget och professionell spelare. Patrick erbjuder både kurser och enstaka privatlektioner på Crane Padel Arena i Tranås.

Privatlektionen kombineras med fördel med vårt Delight paket. Då finns tid för både Padel, SPA och middag. Eller varför inte lägga padelträningen på förmiddagen innan ankomst eller dag två i ett Deluxe paket för att sätta extra guldkant på tillvaron? Ni kanske är ett par som vill vässa bandejan lite i smyg över helgen under största sekretess, eller så är ni redan ”full boll” med 4 spelare och vill bara boka en strö-tid eller köra en träning tillsammans med Patrick. ALLA padel-möjligheter finns i Tranås och på Badhotellet!

Efterfrågan på padeltider är just nu väldigt hög dock. Vi rekommenderar därför att ni inte väntar med att kontakta Patrick för att hitta en bra tid som passar just er inför ert besök hos oss.

Träningen med Patrick anpassas helt efter dina önskemål samt er nivå!

Max 4 deltagare. Bana, bollar och racket ingår! Även om det är fullbokat i appen kan Patrick ha lediga tider, så tveka inte att höra av dig!

VARDAGAR 07 – 15
60 min: 880:-
90 min: 1320:-

ÖVRIG TID
60 min: 960:-
90 min: 1440:-

Du bokar din lektion genom att maila till patrick@cranepadel.se eller på telefon – 070 280 99 57.

VAMOZ!

Karta över Tranås Padel anläggningar

1. Crane Padel

Om anläggningen: 5 st inomhusbanor!
Bokning:  Playtomic! (Klicka Här)
Hitta hit: Landågatan 15, 573 40 Tranås (Klicka Här)

Övriga banor

2. Padel Tranås  

Om anläggningen: Två utomhusbanor, en tredje öppnar inom kort.
Bokning: Matchi (Klicka Här) 
Hitta hit: Rundelgatan 2, 573 35 Tranås (Klicka Här) 

3 First Class Padel Tranås

Om anläggningen: En utomhusbana.
Bokning: Matchi! (Klicka Här)
Hitta hit: Frejavägen 2, 573 36 Tranås. (Klicka här)

4 Tranås Badmintonklubb

Om anläggningen: Två utomhusbanor färdiga inför sommaren 2021. Mer information kommer.

Dela: