Lilla Fredagsmyset

Prova en annorlunda ”after work”på Badhotellet


Börja helgen med lite välbehövlig avkoppling och lyx efter en tuff vecka. Checka in på Badhotellet från 17:00 och njut en stund i vår härliga spa-avdelning med relax, bad, bastu och ångbastu. Varför inte prova våra vedeldade badtunnor och bastur utmed Svartån?

Kvällen tillbringar ni i vår fina restaurang där ni avnjuter en 2-rätters supé komponerad av vår köksmästare med grunden i lokala och ekologiska råvaror. Avsluta kvällen på bästa sätt, kanske med en drink, i våra salonger.

Efter en god natts sömn väntar en härlig frukostbuffé och sedan är ni redo att börja helgen. Varför inte börja den med en njutningsfull spa-behandling?

I lilla fredagsmyset ingår:

  • Logi för en natt incheck kl. 17,00
  • Stor frukostbuffé
  • 2-rätters supé
  • Tillgång till delar av spaavdelningen med pool, ångbastu & relax
  • Tillgång till vedeldade badtunnor och bastur
  • Fri tillgång till gym

Priser och boende

Dubbelrum standard 1340 kr/person

Dubbelrum Superior 1440 kr/person

Kungasviten eller Ekwallsviten 1790 kr/person

Grand lit (enklare och mindre rum med 160 cm säng) 1290 kr/person

Enkelrum 1590 kr/person

Ovan priser avser från-priser del i dubbelrum och kan variera över säsong.

Boka lilla fredagsmyset här!

Tips! I mån av plats har ni möjlighet att boka till Badhotellets nya Sparitual där ni får njuta av varma och kalla källor med lyxiga spaprodukter. Pris 495 kr/pp för dig som bokar ett weekendpaket.

I mån av plats finns även möjlighet att uppgradera ert paket med en skön SPA-behandling. Bokning av behandling eller sparitualen måste ske i god tid innan ankomst. Läs mer om våra SPA-behandlingar här

Dela: