Information Covid-19

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om hur vi ser på situationen och vilka åtgärder vi vidtar. Vi ger dig även information om vart du skall vända dig för ytterligare frågor kring din bokning.

Vi håller öppet och fungerar som vanligt med säkerhet som högsta prioritet. Vi vidtar alla rimliga försiktighetsåtgärder för att våra gäster ska kunna känna sig säkra när de besöker oss på Badhotellet. Vi får bra riktlinjer och rekommendationer och följer ständigt senaste informationen från bl.a. Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation Visita.

Vi begränsar gästantalet hos oss, vilket gör att du välkomnas till ett lugnt och luftigt hotell.

 

Hygien

Vår högsta prioritet är våra gästers samt vår personals hälsa och välbefinnande. För att säkerställa det har vi upprättat kraftigt utökade rutiner och restriktioner kring hygien, mat, rengöring samt städ. Vi har strikta rutiner för vår personals handhygien i samband med köksarbete, måltider och toalettbesök. Handspritningsstationer finns utsatta på hela hotellet och vid toaletter. Vi vill också uppmuntra våra gäster att tvätta sina händer ofta med tvål och varmt vatten och därmed upprätthålla god handhygien. Vår personal stannar hemma vid minsta symtom och vi förväntar oss att du som gäst gör det samma.

 

Restaurang

Vi dukar luftigare i restaurangen med minst 1 meters avstånd mellan varje bord. Vi har olika sittningstider för middagen och frukosten för att få en bra spridning på antalet gäster. Frukosttid bokas vid incheckning. Vi uppmanar våra gäster att använda handsprit och plasthandskar som finns vid varje station på frukosten. Lunch och middag serveras till bords. Max 4 personer vid samma bord gäller.

 

Alkoholförbud

Regeringens beslut om att stoppa alkoholförsäljning från kl. 20.00 innebär att restaurangen och baren stängs vid detta klockslag och utryms helt senast kl 20.30.

Detta innebär att du som bokat paket hos oss erbjuds en tidigare middagstid. Vi har utökat våra öppettider i SPA och håller öppet fram till kl 22.00.  Du kan därför efter middagen gå ner till SPA igen. Ännu mera tid för njutning och avkoppling!

För er som vill mysa på rummet erbjuder vi en anpassad roomservicemeny med bland annat öl, vin, snacks och avec där vi dessutom bjuder på serviceavgiften från kl 20:00.

Spa

Vi begränsar nu antalet gäster i vår sparitual och tiderna är mer utspridda. Detta innebär att du som gäst även kan få din tid för sparitualen på avresedagen, allt för din säkerhet. Vår personal uppmärksammar och vidtar åtgärder för att begränsa antalet gäster i pooler och bastu. På vårt bad och bastudäck får endast ett begränsat antal gäster vistas i varje tunna samtidigt. Vi uppmanar alla att duscha före och efter bad.

 

Gym & Träningspass

Gymmet är öppet för våra boende gäster och dagspa-gäster, med max 4 personer samtidigt. Våra tränings- och Yogapass är inställda tills vidare.

 

Vid om- eller avbokning

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Känner du dig sjuk förlitar vi oss på att du som individ tar ditt ansvar och stannar hemma.

Om du är ett företag som bokat ett möte eller konferens så kontakta vår konferensvärdinna på konferens@badhotellet.com. Se nedan uppdaterade bokningsvillkor.

Reser du privat och kanske har bokat ett weekendpaket kan du just nu fritt avboka din vistelse fram till 24 h innan ankomst.

Vill du boka om till ett annat datum är det naturligtvis kostnadsfritt.

Om du har bokat via en så kallad OTA (Online Travel Agency likt Expedia, Booking, Hotels.com osv) får vi lov att hänvisa dig direkt till dem.

Du kan alltid nå oss på info@badhotellet.com eller 0140-462 00.

 

Denna information gäller tills att annat anges och kan uppdateras vid senare tillfälle.

 

 

Bokningsvillkor Konferens

P.g.a. osäkerheten kring Corona vill vi att du som konferensbokare hos oss skall känna dig trygg med din bokning. Vi har därför infört följande generösa bokningsvillkor temporärt att gälla fram till minst 31 mars 2021.  Bokningsvillkoren gäller endast för nya grupp- eller konferensbokningar.

Fri ombokning för hela bokningen gäller fram till 48h innan ankomst. Den fria ombokningen kan nyttjas vid ett tillfälle och upp till 6 månader framåt i tiden.

Avbokning skall ske skriftligt. Avbokning av hela eller delar av arrangemanget kan göras utan kostnad fram till 8 veckor före första ankomstdagen. Därefter kan 10% av det senaste uppdaterade bokningsvärdet avbokas utan kostnad fram till 10 dagar innan ankomst.

Avbokningar utöver 10% debiteras baserat på när avbokningen sker enligt följande:

8-6 veckor före ankomst – 10%  av avbokat värde (Normalt 25%)

6-4 veckor före ankomst – 25% av avbokat värde (Normalt 50%)

4-2 veckor före ankomst – 50% av avbokat värde (Normalt 75%)

Senare än 2 veckor före ankomst – 50% av avbokat värde (Normal 100%)

Dela: