Information Covid-19

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om hur vi ser på situationen och vilka åtgärder vi vidtar. Vi ger dig även information om vart du skall vända dig för ytterligare frågor kring din bokning.

Vi håller öppet och fungerar som vanligt med säkerhet som högsta prioritet. Vi vidtar alla rimliga försiktighetsåtgärder för att våra gäster ska kunna känna sig säkra när de besöker oss på Badhotellet. Vi får bra riktlinjer och rekommendationer och följer ständigt senaste informationen från bl.a. Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation Visita.

Vi begränsar gästantalet hos oss, vilket gör att du välkomnas till ett lugnt och luftigt hotell.

 

Hygien

Vår högsta prioritet är våra gästers samt vår personals hälsa och välbefinnande. För att säkerställa det har vi upprättat kraftigt utökade rutiner och restriktioner kring hygien, mat, rengöring samt städ. Vi har strikta rutiner för vår personals handhygien i samband med köksarbete, måltider och toalettbesök. Handspritningsstationer finns utsatta på hela hotellet och vid toaletter. Vi vill också uppmuntra våra gäster att tvätta sina händer ofta med tvål och varmt vatten och därmed upprätthålla god handhygien. Vår personal stannar hemma vid minsta symtom och vi förväntar oss att du som gäst gör det samma.

 

Restaurang

Vi dukar luftigare i restaurangen med minst 1 meters avstånd mellan varje sällskap. Vi har olika sittningstider för middagen och frukosten för att få en bra spridning på antalet gäster. Frukosttid bokas vid incheckning. Vi uppmanar våra gäster att använda handsprit och plasthandskar som finns vid varje station på frukosten. Lunch och middag serveras till bords. Max 8 personer i samma sällskap gäller, vid fler än så behöver vi dela upp er.

 

Spa

Vi begränsar nu antalet gäster i vår sparitual och tiderna är mer utspridda. Detta innebär att du som gäst även kan få din tid för sparitualen på avresedagen, allt för din säkerhet. Vår personal uppmärksammar och vidtar åtgärder för att begränsa antalet gäster i pooler och bastu. På vårt bad och bastudäck får endast ett begränsat antal gäster vistas i varje tunna samtidigt. Vi uppmanar alla att duscha före och efter bad.

 

Gym & Träningspass

Gymmet är öppet för våra boende gäster och dagspa-gäster, med max 8 personer samtidigt. Våra tränings- och Yogapass är inställda tills vidare.

 

Vid om- eller avbokning

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Känner du dig sjuk förlitar vi oss på att du som individ tar ditt ansvar och stannar hemma.

Om du är ett företag som bokat ett möte eller konferens så kontakta vår konferensvärdinna på konferens@badhotellet.com. Se nedan uppdaterade bokningsvillkor.

Reser du privat och kanske har bokat ett weekendpaket kan du avboka din vistelse fram till 72 h innan ankomst om du inte beställt avbeställningsskydd (då gäller fri avbokning 24 h innan ankomst).

Vill du boka om till ett annat datum är det naturligtvis kostnadsfritt.

Om du har bokat via en så kallad OTA (Online Travel Agency likt Expedia, Booking, Hotels.com osv) får vi lov att hänvisa dig direkt till dem.

Du kan alltid nå oss på info@badhotellet.com eller 0140-462 00.

 

Denna information gäller tills att annat anges och kan uppdateras vid senare tillfälle.

Dela: