Information Covid-19

Information kring Corona

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om hur vi ser på situationen och vilka åtgärder vi vidtar. Vi ger dig även information om vart du ska vända dig för ytterligare frågor kring din bokning.

Vi håller annars öppet och fungerar som vanligt med säkerhet som högsta prioritet. Vi vidtar alla rimliga försiktighetsåtgärder för att våra gäster ska kunna känna sig säkra när de besöker oss på Badhotellet. Vi följer ständigt senaste rekommendationer och råd från Svenska myndigheter, framförallt Folkhälsomyndigheten.

Vår högsta prioritet är våra gästers samt vår personals hälsa och välbefinnande. För att säkerställa det har vi upprättat kraftigt utökade rutiner och restriktioner kring resor, hygien, mat, rengöring samt städ. Vi har strikta rutiner för vår personals handhygien i samband med köksarbete, måltider och toalettbesök. Handspritningsstationer finns utsatta på hela hotellet och vid toaletter. Vi vill också uppmuntra våra gäster att tvätta sina händer ofta med tvål och varmt vatten och därmed upprätthålla god handhygien. Vår personal stannar hemma vid minsta symptom och vi förväntar oss att du som gäst gör det samma.

Vi har ändrat våra avbokningsregler för dig som bokat weekendpaket hos oss. Nu kan du fritt avboka din vistelse fram till 24 h innan ankomst.

Vi dukar luftigare i restaurangen. I och med det faktum att vi numera har färre gäster hos oss gör att du som gäst välkomnas till ett lugnt och luftigt hotell utan trängsel.

Vid om- eller avbokning

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Känner du dig sjuk förlitar vi oss på att du som individ tar ditt ansvar och stannar hemma.

Om du är ett företag som bokat ett möte eller konferens så kontakta vår konferensvärdinna på konferens@badhotellet.com

Reser du privat och kanske har bokat ett weekendpaket hos oss gäller normala avbokningsregler. Vill du boka om till ett annat datum är det naturligtvis kostnadsfritt.

Om du har bokat via en så kallad OTA (Online Travel Agency likt Expedia, Booking, Hotels.com osv) så får vi lov att hänvisa dig direkt till dem.

 

Du kan alltid nå oss på info@badhotellet.com eller 0140-462 00.

Denna information gäller tills att annat anges och kan uppdateras vid senare tillfälle.

Dela: