Information Covid-19

Uppdatering 2020-12-25

 

Till alla våra kära gäster som har bokat en vistelse hos oss.

 

På grund av de nya restriktionerna kommer vi behöva ändra om era tider för Spa och middag för att ni ska få den absolut bästa upplevelsen.

Detta innebär att ni kommer få en tidigare middagstid när ni besöker oss. Efter middagen kommer vi hålla vårt Spa öppet för er fram till kl. 22.00. Dessa förändringar gäller fram till 15 januari om inget annat meddelas.

 

Vidare fortsätter vi självklart med det arbete vi gjort sedan i våras för att ni skall få en säker vistelse hos oss genom att duka luftigt, sänkt maxtak för antalet gäster, sprida ut SPA-tiderna, erbjuda roomservice med vad ni så önskar även efter kl 20 och mycket mycket mer!

Ni kommer att få er nya middagstid i god tid innan ni checkar in hos oss. Om ni har minsta lilla fundering på Er vistelse så tveka inte att höra av er. Vi står redo att välkomna er till en trygg och härlig vistelse på Badhotellet i Tranås!  

Information kring Corona

Med anledning av Covid-19 vill vi informera om hur vi ser på situationen och vilka åtgärder vi vidtar. Vi ger dig även information om vart du ska vända dig för ytterligare frågor kring din bokning.

Vi håller annars öppet och fungerar som vanligt med säkerhet som högsta prioritet. Vi vidtar alla rimliga försiktighetsåtgärder för att våra gäster ska kunna känna sig säkra när de besöker oss på Badhotellet. Vi följer ständigt senaste rekommendationer och råd från Svenska myndigheter, framförallt Folkhälsomyndigheten.

Hygien
Vår högsta prioritet är våra gästers samt vår personals hälsa och välbefinnande. För att säkerställa det har vi upprättat kraftigt utökade rutiner och restriktioner kring hygien, mat, rengöring samt städ. Vi har strikta rutiner för vår personals handhygien i samband med köksarbete, måltider och toalettbesök. Handspritningsstationer finns utsatta på hela hotellet och vid toaletter. Vi vill också uppmuntra våra gäster att tvätta sina händer ofta med tvål och varmt vatten och därmed upprätthålla god handhygien. Vår personal stannar hemma vid minsta symtom och vi förväntar oss att du som gäst gör det samma.

Ändrade avbokningsregler
Vi har ändrat våra avbokningsregler för dig som bokat weekendpaket hos oss. Nu kan du fritt avboka din vistelse fram till 24 h innan ankomst.

Restaurang
Vi dukar luftigare i restaurangen med minst 1 meters avstånd mellan varje bord. Vi har olika sittningstider för middagen och frukosten för att få en bra spridning på antalet gäster. I och med det faktum att vi numera har färre gäster då vi begränsar gästantalet hos oss gör att du välkomnas till ett lugnt och luftigt hotell.

Spa
Vi begränsar nu antalet gäster i vår sparitual och tiderna är mer utspridda. Detta innebär att du som gäst även kan få din tid för sparitualen på avresedagen, allt för din säkerhet. Vår personal uppmärksammar och vidtar åtgärder för att begränsa antalet gäster i pooler och bastu. På vårt bad och bastudäck får endast ett begränsat antal gäster vistas i varje tunna samtidigt. Vi uppmanar alla att duscha före och efter bad.

Vid om- eller avbokning

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Känner du dig sjuk förlitar vi oss på att du som individ tar ditt ansvar och stannar hemma.

Om du är ett företag som bokat ett möte eller konferens så kontakta vår konferensvärdinna på konferens@badhotellet.com. Se nedan uppdaterade bokningsvillkor.

Reser du privat och kanske har bokat ett weekendpaket kan du just nu fritt avboka din vistelse fram till 24 h innan ankomst.

Vill du boka om till ett annat datum är det naturligtvis kostnadsfritt.

Om du har bokat via en så kallad OTA (Online Travel Agency likt Expedia, Booking, Hotels.com osv) så får vi lov att hänvisa dig direkt till dem.

 

Du kan alltid nå oss på info@badhotellet.com eller 0140-462 00.

Denna information gäller tills att annat anges och kan uppdateras vid senare tillfälle.

 

Bokningsvillkor Konferens

Pga osäkerheten kring Corona vill vi att du som konferensbokare hos oss skall känna dig trygg med din bokning. Vi har därför infört följande generösa bokningsvillkor temporärt att gälla fram till minst 31 mars 2021.  Bokningsvillkoren gäller endast för nya grupp- eller konferensbokningar.

Fri ombokning för hela bokningen gäller fram till 48h innan ankomst! Den fria ombokningen kan nyttjas vid ett tillfälle och upp till 6 månader framåt i tiden!

Avbokning skall ske skriftligt. Avbokning av hela eller delar av arrangemanget kan göras utan kostnad fram till 8 veckor före första ankomstdagen. Därefter kan 10% av det senaste uppdaterade bokningsvärdet avbokas utan kostnad fram till 10 dagar innan ankomst.

Avbokningar utöver 10% debiteras baserat på när avbokningen sker enligt följande:

8-6 veckor före ankomst – 10%  av avbokat värde (Normalt 25%)

6-4 veckor före ankomst – 25% av avbokat värde (Normalt 50%)

4-2 veckor före ankomst – 50% av avbokat värde (Normalt 75%)

Senare än 2 veckor före ankomst – 50% av avbokat värde (Normal 100%)

Dela: